Política de privacitat/Avís legal


POLÍTICA DE PRIVACITAT I AVÍS LEGAL

 

 

 1. POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'Abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, i de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, se l'informa que les dades personals proporcionades per vostè a través del lloc web https://mediqsalut.es/es/ (d'ara endavant el lloc web), seran tractats en els següents termes:

 

Responsable del tractament

Les dades personals recaptades a través d'aquest lloc web seran tractats per BRISALIN, S.L. com a Hòlding del grup d'empreses Mediqsalut, amb domicili per a l'exercici de drets en PG. BONANOVA, 53, BARCELONA (08017) BARCELONA, ESPANYA. Email: egallart3@gmail.com

Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades: ARAUSER, S.L. Ctra. de Barcelona, 26 Local 6-8, 08740, SANT ANDREU DE LA BARCA (Barcelona) Email: info@arauser.com

Finalitats del tractament

 • Informar-lo sobre els nostres productes i serveis, quan així ho sol·liciti a través dels formularis del lloc web o per correu electrònic.
  Gestionar el procés de demanar/cancel·lar cita en línia.
  Donar contestació i gestionar les seves consultes, comentaris i suggeriments, en el seu cas.
  Gestionar la seva participació en presents i futurs processos de selecció, quan ens faci arribar les seves dades (inclòs el seu currículum) amb aquesta finalitat.
  Amb la finalitat d'obtenir informació de l'ús del lloc web, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants i la seva freqüència d'utilització. A aquest efecte, el RESPONSABLE utilitza informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'Internet que no permet identificar a l'interessat en cap moment.

 

Legitització

Consentiment. Les dades personals obtingudes a través dels formularis del lloc web seran tractats únicament sobre la base del consentiment atorgat per l'interessat, a través de l'acceptació de la casella disposada per a tal fi. Aquest consentiment pot ser retirat en qualsevol moment.

Interès legítim del responsable. La informació estadística obtinguda del lloc web serà tractada sobre la base de l'interès legítim del responsable. Aquesta informació no permet identificar a l'usuari.

Execució d'un contracte. Les dades facilitades en el procés de demanar/cancel·lar cita en línia seran tractats sobre la base de l'execució d'un contracte en el qual l'interessat és part o per a l'aplicació a petició d'aquest de mesures precontractuals.

 

Destinataris

Les dades personals obtingudes a través del lloc web no seran comunicats a tercers, excepte obligació legal.

 

Conservació

Les dades personals facilitades per l'usuari per a rebre comunicacions comercials seran conservats mentre l'interessat no sol·liciti la seva supressió o retiri el seu consentiment.

Quan l'usuari enviï les seves dades personals per a participar en processos de selecció del RESPONSABLE, les dades seran tractades per a participar en presents processos de selecció, i si no fos seleccionat, es conservaran les seves dades personals durant un període de dos anys amb la finalitat de poder comptar amb la seva participació en futurs processos.

Quan l'usuari enviï les seves dades per a contactar amb el RESPONSABLE, realitzar consultes o suggeriments, demanar/cancel·lar cita en línia, les dades es conservaran mentre sigui necessari per a tal fi i puguin derivar-se responsabilitats del tractament.

Dades de trànsit, estadístics i visites web: les dades seran conservades durant el termini de tres anys.

 

Drets

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, mitjançant escrit acompanyat de document oficial que li identifiqui dirigit a PG. BONANOVA, 53, BARCELONA (08017) BARCELONA, ESPANYA. Email: egallart3@gmail.com. En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

 

Política de protecció de menors

Qui facilita les dades a través dels formularis d'aquesta Web i accepta el seu tractament declara formalment ser major de 14 anys.

Queda prohibit l'accés i ús del portal als menors de 14 anys d'edat.

El RESPONSABLE recorda a les persones majors d'edat que tinguin al seu càrrec menors, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per a sol·licitar algun producte.

També els informa que existeixen programes informàtics per a delimitar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.

 

Tractament derivat de l'ús de les xarxes socials

En seguir el nostre perfil en les xarxes socials consent expressament el tractament de les seves dades personals conforme a la política de privacitat de la corresponent xarxa social. Igualment, consent expressament l'accés del RESPONSABLE al tractament de les seves dades contingudes en el seu perfil i que les notícies publicades sobre qualsevol producte del RESPONSABLE apareguin en el seu mur. La seva petició per a connectar implica necessàriament el seu consentiment per als tractaments assenyalats, sent aquesta la base legal del tractament. Les dades es conservaran mentre l'interessat no sol·liciti la seva oposició o retiri el seu consentiment, podent retirar est en qualsevol moment.

Els comentaris i continguts publicats en les xarxes socials es convertiran en informació pública, per la qual cosa els usuaris hauran de tenir especial cautela quan decideixin compartir la seva informació personal. El RESPONSABLE no es fa responsable per la informació que els usuaris incorporin en la pàgina. No obstant això, les persones les dades personals de les quals es trobin publicats o estiguin inclosos en comentaris, podran sol·licitar al RESPONSABLE la cancel·lació d'aquests.

 

 

 1. AVIS LEGAL

Identificació

En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, BRISALIN, S.L., l'informa que les dades aquí consignades corresponen a l'entitat titular del lloc web https://mediqsalut.es/es/

Denominació: BRISALIN, S.L. (Hòlding del grup d'empreses Mediqsalut)

Domicili: PG. BONANOVA, 53, BARCELONA (08017) BARCELONA, ESPANYA

Telèfon: 677528206

Email: egallart3@gmail.com

CIF: B67613588

Inscripció registral: Registre Mercantil de Barcelona TOM: 47315 FOLI: 102 FULLA: 548291 INSCRIPCION: 1

Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades: ARAUSER, S.L. Ctra. de Barcelona, 26 Local 6-8, 08740, SANT ANDREU DE LA BARCA (Barcelona) Email: info@arauser.com

Propiedad intel·lectual i industrial

Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d'elements continguts en aquest lloc web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a BRISALIN, S.L. i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de BRISALIN, S.L.

L'accés al lloc web no implica cap mena de renúncia, transmissió, llicència o cessió d'aquests drets per part de BRISALIN, S.L., tret que s'estableixi expressament el contrari.

 

Condicions d'ùs

L'accés a aquest lloc web implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús sense reserves que regulen l'accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a la disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d'aquest lloc web per a la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

BRISALIN, S.L., no respondrà de cap conseqüència, mal o perjudici que poguessin derivar-se d'aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l'accés a aquesta Web com l'ús que pugui fer-se de la informació continguda en la mateixa és de l'exclusiva responsabilitat de qui el realitza.

L'usuari s'obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d'aquest Avís Legal.

BRISALIN, S.L. no pot assegurar la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a aquest lloc web, encara que posarà els seus majors esforços per a evitar-los.

 

Enlaces a otras webs

Los enlaces (links) que puede encontrar en esta Web son un servicio a los usuarios. Estas páginas no son operadas ni controladas por BRISALIN, S.L., por ello, no se hace responsable de los contenidos de esos sitios Web ni están cubiertas por el presente Aviso Legal. Si accede a estas páginas Webs deberá tener en cuenta que sus políticas de privacidad pueden ser diferentes a la nuestra.

 

Legislació aplicable i competencia jurisdiccioanl

El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és aplicable.

Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se a conseqüència del que es disposa en les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, l'usuari, en virtut de l'acceptació de les condicions recollides en aquest Avís legal, renúncia expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

En qualsevol cas, dins de la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre's a un fur en concret, l'usuari renuncia expressament al fur que pogués correspondre-li i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de BARCELONA.

Centre Mèdic Jaume I

Adreça:

Av. de Jaume I, 105, 08100, Mollet del Vallès, Barcelona
Telèfon: 935 798 338

Horari:

Dilluns a Divendres de 7:30 a 21:00 Dissabtes de 8:00 a 14:00
Torreblanca Salut

Adreça:

Plaça de María Aurelia Capmany, 3, 08970 Sant Joan Despí, Barcelona
Telèfon: 934774343

C/ Torreblanca, 10
08970 Sant Joan Despí, Barcelona
Telèfon: 934774343

Horari:

Dilluns a Divendres de 7:30 a 21:00 Dissabtes de 7:30 a 14:00
Centre Mèdic Vic

Adreça:

Carrer del Pare Gallissà, 13, 08500 Vic, Barcelona
Telèfon: 938852512

Horari:

Dilluns a Divendres de 8:00 a 21:00 Dissabtes de 8:00 a 14:00